Navedena cena najema je za obdobje enega meseca. Če po pretečenem mesecu naprave ne vrnete, vam po emailu avtomatsko pošljemo račun za naslednji mesec.

Digitalna tehtnica, ki je namensko izdelana za tehtanje dojenčkov, s katero so stranke zelo zadovoljne. Je natančna in umirjena, tako da lahko preverjate tudi težo dojenčka pred in po dojenju. Tehtnica ima naslednje funkcije:

 • natančnost tehtanja: 5 g
 • zmogljivost tehtanja: 20 kg
 • baterije 4xAA so priložene, kar omogoča takojšnjo uporabo
 • kompaktna in ergonomska oblika
 • dojenčku zagotavlja udobje
 • uporaba je zelo enostavna
 • velik LCD ekran
 • po uporabi se samodejno izklopi
 • spomin zadnjega tehtanja

POTEK VRAČILA: V primeru pošiljanja po pošti plačate strošek pošiljanja v eno smer, vračilo opravite brezplačno na katerikoli enoti Pošte Slovenije s priloženim obrazcem, ki vam ga priložimo v paket ob oddaji pošiljke.

V najem ponujamo tehtnice  za tehtanje novorojenčkov in dojenčkov. Ste pravkar prispeli iz porodnišnice, kjer ste stalno spremljali napredovanje rasti vašega novorojenčka? Vam patronažna sestra svetuje, da pogosteje spremljate težo vašega dojenčka? Ker vam bo tehtnica prišla prav le prvih nekaj mesecev, vam svetujemo, da tehtnico najamete pri nas. Za vas smo izbrali pravo tehtnico na podlagi večletnih izkušenj. Preizkusili smo že vrsto znamk: Kern, Chicco, Luvion, Gorenje. Od vseh smo najboljše razultate dosegli s slednjo, ki je na voljo. Baby nest scale ni še nobena stranka zavrnila.

Večina tehtnic na trgu za domačo uporabo je na voljo z 10 gramsko natančnostjo. Se pravi, da tehtnica težo zaokrožuje navzgor ali navzdol na 10 g natančno.  Primer:  težo otroka 3000 g  bi tehtnica na ekranu prikazala razultat med 2990 g in 3010 g.

V primeru 5 gramske natančnosti, kot jo ima naša tehtnica, ki jo ponujamo v izposojo, pa bi težo dojenčka, ki tehta 3000 g prikazala med 2995g in 3005g.

Novorojenček prične ponovno pridobivati na teži po štirih ali petih dneh po rojstvu. Statistično in v povprečju enega meseca gledano dojenček pridobi nekje med 15 in 30 g na dan. Pri starosti enega meseca, ko  dojenčka prvič peljete k pediatru na pregled, se njegova teža poveča že za cel kilogram. Na spletu je veliko tabel rasti teže in velikosti otroka po tednih in meseceh. Naj vas ne obremenjujejo preveč. Zaupajte patronažnim sestram in zdravnikom ter njihovim nasvetom, ki imajo največ znanja in izkušenj.

Če ste v Ljubljani in okolici, lahko tehtnico pridete iskat tudi osebno. Potrebna je le predhodna najava. Nahajamo se na Vrhniki. Če ste iz Maribora, Celja, Kopra, Lendave, Kranja ali drugega bolj oddaljenega kraja, Vam tehtnco odpošljemo in pri vas bo že naslednji delovni dan.

Tehtnica, ki jo dobite na dom je očiščena, dezinficirana, napolnjena z delujočimi in izmerjenimi  4 AA baterijami. Za natančnost tehtnice je najbolje, da jo položite na stalen prostor in  je ne prestavljate sem in tja. Tehtnico položite na ravno in trdno podlago. Na postelji, ki je mehka, prikaz teže ne bo pravilen. Tehtnico za dojenčka prižgite z gumbom ON/OFF. Na tehtnico položite otroka in odčitajte prikazano številko teže, ki ustaljeno utripa na zaslonu.  Po uporabi jo z gumbom ON/OFF lahko ugasnete,  v nekaj minutah pa se bo ugasnila tudi samodejno.

Po nekaj mesecih, ko se bo vaš dojenčkek že živahno plazil naokrog in bo željno raziskoval svet, tehtnice za dojenčka ne boste več potrebovali in nam jo lahko vrnete. Vse  tehtnice za dojenčka  imajo zgornjo mejo tehtanja 20 kg. Se pravi, ko bo vaš malček dosegel  težo 20 kg, ga tehtate le še na tehtnici, namenjeni  za odrasle.  Tehtnice za odrasle so drugače zasnovane, so manj natančne in manj občutljive. Zmorejo pa stehtati večja bremena  oziroma večjo težo.

 

 

 

izposoja - Tehtnica za dojenčka s 5g natančnostjo - 1 mesec

 • Šifra: tehtnica
 • Razpoložljivost: Na zalogi
 • 15.00€

 • Brez DDV: 15.00€