Navedena cena najema je za obdobje enega meseca. Če po pretečenem mesecu naprave ne vrnete, vam po emailu avtomatsko pošljemo račun za naslednji mesec.

Angelcare je naprava, ki zazna prekinitev dihanja oziroma premikanja dojenčka. S tem zmanjšuje nevarnost pojava smrti v zibelki.

  • Dimenzije ene senzorske plošče:
  • Paket vsebuje 2 senzorski plošči 240mm x 240mm in starševsko enoto

  • Baterije 2x AA so priložene

Angelcare - naprava za zaznavanje premikanja in dihanja dojenčka med spanjem. Senzorski plošči, ki sta nameščeni pod otroško ležišče, zaznavata vsako najmanjše premikanje oz. dihanje vašega dojenčka. V kolikor senzor ne zazna premikanja, ki ga povzroča že rahlo dihanje, se po 20 sekundah sproži glasen alarm. Občutljivost senzorja je nastavljiva.

Senzor deluje pod vsako otroško standardno vzmetnico.

 

Senzorska plošča je narejena tako, da deluje pod vzmetnico. Vaš otrok ni nikoli v stiku s ploščo, prav tako s plošče ne prihaja nobena oblika sevanja.

 

 

Naprava deluje na baterije in ima vgrajen senzor izrabljenosti baterij.


POTEK VRAČILA: V primeru pošiljanja po pošti plačate strošek pošiljanja v eno smer, vračilo opravite brezplačno na katerikoli enoti Pošte Slovenije s priloženim obrazcem, ki vam ga priložimo v paket ob oddaji pošiljke.

O ANGEL CARE:

Kanadsko podjetje iz Montreala je leta 1997 navdušilo s kolekcijo izdelkov Angelcare, potem ko je dokazalo, da so njegovi izdelki nujno potrebni za varnost dojenčkov. Klasične prenosne varuške (babyphone) zaznavajo zvok, niso pa sposobne zaznavati gibanja, ki ga povzroči dihanje vašega dojenčka. Izdelke Angelcare je zasnoval Maurice Pinsonnault, novopečeni očka, ki se je prav tako kot vsi starši soočal s strahom in skrbjo za varnost svojega novorojenčka. Prišel je do informacije, da v Veliki Britaniji obstaja naprava, ki zaznava otroško dihanje med spanjem. Vendar je bila ta naprava zelo draga in si jo praktično ni mogel privoščiti nihče od staršev.

Maurice Pinsonnault je kupil pravice za patent tega izdelka. Po temeljiti in obsežni raziskavi ter dodatnemu razvoju je nastal Angelcare. Angelcare izdelke prodajajo v več kot 40 državah po svetu. 

Najpogostejša vprašanja:

Ali senzor zaznava otroško gibanje skozi vsako vrsto ležišča?

Da. Senzor deluje pod vsako otroško standardno vzmetnico. Za optimalno delovanje, je priporočljiva debelina vzmetnice do 15 cm. Senzor zaznava dihanje tudi pri debelejših vzmetnicah, vendar je potrebno ležišče čim bolj fiksirati.

Lahko moj dojenček leži neposredno na senzorski plošči?
Ne, senzorska plošča je narejena tako, da deluje pod vzmetnico. Vaš otrok ni nikoli v stiku s ploščo, prav tako s plošče ne prihaja nobena oblika sevanja.

Otroška posteljica ima neravno ali elastično površino osnove ležišča. Lahko vseeno uporabljamo Angelcare?
Da. V tem primeru postavite na takšno osnovo vezano ploščo, debeline vsaj 6 mm in velikosti vsaj 40 x 60 cm. Če ima posteljica trdo in ravno osnovo ležišča, za brezhibno uporabo te naprave ne potrebujete nobenih dodatkov.

Kaj se zgodi, če se otrok premakne v kot posteljice – stran od senzorske plošče, ki se nahaja pod ležiščem?
To ni problem. Izdelkom Angelcare lahko nastavite občutljivost delovanja tako, da senzor zazna premikanje po celem ležišču.

izposoja - Angel Care AC300 - naprava za zaznavanje premikanja / dihanja novorojenčka

  • Šifra: AngelCare
  • Razpoložljivost: Na zalogi
  • 16.00€

  • Brez DDV: 16.00€