• izposoja - Angel Care AC401 - naprava za zaznavanje premikanja / dihanja novorojenčka

Trenutno ni na voljo Navedena cena najema je za obdobje enega meseca. Če po pretečenem mesecu naprave ne vrnete, vam po emailu avtomatsko pošljemo račun za naslednji mesec.

Angelcare je naprava, ki zazna prekinitev dihanja oziroma premikanja dojenčka. S tem zmanjšuje nevarnost pojava smrti v zibelki.

Paket vsebuje napravo Angelcare AC 401:

  • Otroška enota (oddajnik),
  • starševska enota (sprejemnik),
  • senzorska plošča za zaznavanje dihanja/premikanja dimenzije : 240mm x 240mm. Senzor deluje pod vsako otroško standardno vzmetnico. Senzorska plošča je narejena tako, da deluje pod vzmetnico. Vaš otrok ni nikoli v stiku s ploščo, prav tako s plošče ne prihaja nobena oblika sevanja.
  • Dva adapterja za napajanje preko električnega omrežja,
  • štiri akumulaterske baterije za starševsko enoto,
  • samopolnilna postaja za polnitev starševske enote,

Naprava deluje na baterije in ima vgrajen senzor izrabljenosti baterij.

POTEK VRAČILA: V primeru pošiljanja po pošti plačate strošek pošiljanja v eno smer, vračilo opravite brezplačno na katerikoli enoti Pošte Slovenije s priloženim obrazcem, ki vam ga priložimo v paket ob oddaji pošiljke

O ANGEL CARE:

Večina novopečenih staršev, tako mamic kot očetov, deli neprespane noči s svojimi sotrpini, zaradi nenehne skrbi, če je z dojenčkom vse v redu. Ko dojenček joka, ne spite. Ko trdno spi, spet ne spite, ker celo noč budno pazite ali diha, ima pravilno lego med spanjem in podobno. Vsaj nekaj od teh skrbi, ki pa v večini primerov kratijo ravno spanec, vam lahko pomaga premagovati elektronska varuška Angelcare AC401. Naprava zaznava vsako najmanjše gibanje/dihanje vašega otroka. Če senzor ne zazna premikanje vašega dojenčka, ki ga povzroča že rahlo dihanje, po 20 sekundah sproži alarm. Če dojenček spi v stanovanju v vaši bližini ali pa v isti sobi in ga slišite, vi pa bi vseeno radi prespali noč brez prisluškovanja, potem uporabite ta opcijo s katero boste nadzirali gibanje otrokovega dihanja. Tako vi, kot dojenček boste spali kot angelček in se prebudili v nov dan polni energije, pripravljeni na nove podvige. Napravo pa lahko uporabljate povsod, kjer vaš otrok spi (na kampiranju, v počitniški hiši) in ni elektrike.

Za brezskrben nadzor vašega otroka tudi medtem ko se igra, preden zaspi in ko se prebuja, vi pa ste v drugem prostoru ali nekoliko dlje od njega, pa poskrbi senzor za zaznavanje zvoka.

Kanadsko podjetje iz Montreala je leta 1997 navdušilo s kolekcijo izdelkov Angelcare, potem ko je dokazalo, da so njegovi izdelki nujno potrebni za varnost dojenčkov. Klasične prenosne varuške (babyphone) zaznavajo zvok, niso pa sposobne zaznavati gibanja, ki ga povzroči dihanje vašega dojenčka. Izdelke Angelcare je zasnoval Maurice Pinsonnault, novopečeni očka, ki se je prav tako kot vsi starši soočal s strahom in skrbjo za varnost svojega novorojenčka. Prišel je do informacije, da v Veliki Britaniji obstaja naprava, ki zaznava otroško dihanje med spanjem. Vendar je bila ta naprava zelo draga in si jo praktično ni mogel privoščiti nihče od staršev.

Maurice Pinsonnault je kupil pravice za patent tega izdelka. Po temeljiti in obsežni raziskavi ter dodatnemu razvoju je nastal Angelcare. Angelcare izdelke prodajajo v več kot 40 državah po svetu. 

Najpogostejša vprašanja:

Ali senzor zaznava otroško gibanje skozi vsako vrsto ležišča?

Da. Senzor deluje pod vsako otroško standardno vzmetnico. Za optimalno delovanje, je priporočljiva debelina vzmetnice do 15 cm. Senzor zaznava dihanje tudi pri debelejših vzmetnicah, vendar je potrebno ležišče čim bolj fiksirati.

Lahko moj dojenček leži neposredno na senzorski plošči?
Ne, senzorska plošča je narejena tako, da deluje pod vzmetnico. Vaš otrok ni nikoli v stiku s ploščo, prav tako s plošče ne prihaja nobena oblika sevanja.

Otroška posteljica ima neravno ali elastično površino osnove ležišča. Lahko vseeno uporabljamo Angelcare?
Da. V tem primeru postavite na takšno osnovo vezano ploščo, debeline vsaj 6 mm in velikosti vsaj 40 x 60 cm. Če ima posteljica trdo in ravno osnovo ležišča, za brezhibno uporabo te naprave ne potrebujete nobenih dodatkov.

Kaj se zgodi, če se otrok premakne v kot posteljice – stran od senzorske plošče, ki se nahaja pod ležiščem?
To ni problem. Izdelkom Angelcare lahko nastavite občutljivost delovanja tako, da senzor zazna premikanje po celem ležišču.

izposoja - Angel Care AC401 - naprava za zaznavanje premikanja / dihanja novorojenčka

  • Šifra: AngelCare ac401
  • Razpoložljivost: Trenutno izposojeno
  • 18.00€

  • Brez DDV: 18.00€